Köpvillkor


Köp och leveransvillkor när du handlar hos Rozzan Scrapbooking 

Du måste vara 18 år för att beställa varor hos Rozzan Scrapbooking 

Alla priser är angivna i svenska kronor SEK. Moms ingår i priset med f.n. 25%. Vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning. Vi reserverar oss för prisändringar utom vår kontroll och för fel-publicerade priser. Vår målsättning är naturligtvis att alltid visa korrekta priser. Minsta ordervärde är 200 kr. Vid betalning med presentkort, var vänlig kontakta butiken via mail eller telefon. 

Om en artikel är slut i lager så restnoteras den inte. Det innebär att varan måste beställas på nytt, när den finns tillgänglig igen, till då gällande leveransvillkor. Vi gör allt vi kan för att hålla lagersaldot uppdaterat, men vi reserverar oss för den mänskliga faktorn. Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter. Alla bilder på våra sidor skall ses som illustrationer och butiksägaren kan ej garantera att bilden återger varans exakta utseende, beskaffenhet eller färg.

När du lagt order skickas automatiskt en orderbekräftelse på din mail. Om du inte får någon bekräftelse kontakta oss via mail [email protected] för att förvissa dig om att ordern har kommit fram.

Frakt

Beställningar  skickas samma dag, eller nästkommande vardag (helgfri vardag).

Vid alla köp (inom Sverige) är frakt och expeditionsavgift 59 kr (kallad fraktkostnad i webbshoppen). Vissa varor är benämnda med “Annan frakt” , det innebär att varan antingen är tyngre eller skrymmande och har en högre fraktkostnad. 

Vi skickar de flesta försändelser med DHL, ditt paket kan då spåras. Du får ett mail med sändningsnummer när paketet skickas från oss och meddelade med sms eller på mail när ditt paket finns att hämta på ditt utlämningsställe. Här kan du hitta ditt utlämningsställe.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Ej uthämtade paket som går tillbaka till oss debiteras med 300kr för frakt och administrationsavgifter till DHL. 

Hur betalar jag

Betalning sker via Klarna Checkout och du kan välja mellan: Klarna Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt. Inga avgifter tillkommer. Allt sker över en säker anslutning via Klarna.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen och vid eventuell påminnelse debiteras en lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr.

Reklamation/Ångerrätt

Om du som kund fått fel vara eller upptäcker någon defekt på beställd vara kontakta oss omgående via mail till  [email protected]  Du betalar själv returfrakten men den återbetalas av oss, - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Om du av någon anledning ångrar ditt köp av andra anledningar betalar du själv frakten. Skicka aldrig tillbaka någon innan vi har pratats vid, då godkänns inte någon reklamation.

Specialbeställda (förbeställda) varor kan inte returneras.

Om paketet är skadat så anmäl det direkt till utlämningsstället och kontakta därefter oss på [email protected] så gör vi reklamationen och ersätter er eller kontakta själv respektive transportör.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Vi debiterar också faktiska fraktkostnaden från vår distributör.

GDPR

När du gör din beställning i webshopen så godkänner du att Rozzanscrap pyssel & design AB sparar namn, adress, mail och telefonnummer. När du besöker vår hemsida godkänner du att vi samlar in information som sedan används av tredjehandspart så som Google, Facebook, Twitter, MoreFlo. Informationen kan användas till marknadsföring. Önskar du som kund att vi raderar dina uppgifter, kontakta oss på [email protected]

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Rozzan Scrapbookings sida, som gör att Rozzan Scrapbooking ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att butiksägaren befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Miljö

Vi tänker på miljön och försöker så långt det är möjligt att återvinna kartonger och packmaterial och använda oss av det när vi packar din order.