600+

NÖJDA KUNDER

5000+

PRODUKTER

5

GOOGLE

15+

DEMOS PÅ YOUTUBE


Recensioner från våra kunder 

jag är supernöjd med min beställning,  väldigt snabb leverans

Är supernöjd med min leverans. Snabbt gick det oxå å få hem de, å snabba svar på alla mina frågor innan jag gjorde min beställning. Många plus. Måste besöka butiken till sommaren

Fin service då jag handlat i årets julkalender (2021). Fantastiskt att så snabbt få kontakt via chatt med dig och den underbara service med förslag om att lämna paket på plats för att undvika dubbel frakt under min julshopping. Såååå nöjd med utbudet, det finns mycket att välja på till bra priser och jag har en känsla av att har man en önskan om något som inte finns på lager så uppfyller Rozzan den.

Jag har sorterat upp alla mina blingstenar och halvpärlor i dessa. Jag har märkt dem med dymolappar så det är lätt att hitta. De rymmer en hel del och så skönt och smidigt att ha det samlat på en och samma plats. Jag har dessutom färgkoordinerat så rosa låda har rosa bling. Sen har jag en låda för de som inte har lim, en annan låda för de set som innehåller flera färger. En superbra förvaringsväska!

by Ciza gällande artikel 4048

Mycket användbara papper i bra kvalitet. Som kortbas eller att stämpla på.

by Malin gällande artikel RG0002

Blir väldigt fina bokstäver av denna dies. Enkel att stansa och få ut papper från. Extra lyxigt blir det med metallic- och glitterpapper. Mycket prisvärd!

by Kattiz gällande artikel 0163

Jätteroligt papper att göra Toffifee-väskor i!

by Rebecka gällande artikel 004257